De kwaaltjes van ouder worden

De kwaaltjes van ouder worden

Of we het nu willen of niet, we kunnen er niet onderuit. We worden allemaal elk jaar een jaartje ouder, en dat brengt de ongewenste kwaaltjes en onzekerheden met zich mee. Je huid veroudert, je bent minder soepel en de elasticiteit van je spieren gaat aanzienlijk achteruit. En als vrouw zijnde moet je er de opvliegers ook nog bijnemen. Maar zoals het gezegde luidt: je bent maar zo jong als je jezelf voelt. Hoe je omgaat met je leeftijd, bepaal je volledig zelf. Met de juiste eenvoudige hulpmiddelen en trucjes blijf je eeuwig jong! 

De menopauze

Schommel je tussen de leeftijd van 50 en 60 jaar, en heb je last van opvliegers, stemmingswisselingen, nachtelijk zweten of gewichtstoename? Nee, je bent niet zwanger. Je bent in die gevreesde menopauze terecht gekomen. Van zodra de periode van menstrueren is afgelopen, staat je overgang te wachten. Je lichaam gaat fysiek en psychisch veranderen door een schommeling in je hormoonbalans. Vandaar de onaangename kwaaltjes die je ervaart. Leuk is anders, maar gelukkig kan je deze periode toch wat draaglijker maken. Zo is gezonde, ijzerrijke voeding een eerste effectieve manier om de ongemakken te verminderen. Genoeg bewegen en alcohol beperken helpt eveneens. Heb je veel last van opvliegers? Pas je kleding hierop aan. Werk met laagjes, zodat je altijd iets kan uittrekken wanneer je begint te zweten. Bovendien bestaan er heel wat natuurlijke supplementen en vitamines die de ideale oplossing bieden tegen de symptomen van de menopauze. 

Spier- en gewrichtspijnen

Ouder worden brengt bij velen zwakkere spieren en gewrichten met zich mee. Een lange wandeling gaat wat moeizamer, zware klusjes uitvoeren of dingen heffen zit er niet meer in. Stijve ledematen en krampen zijn heel normaal wanneer je een jaartje ouder wordt. Al is je reflex waarschijnlijk om juist minder te doen, blijven bewegen is hier toch de beste remedie. In beweging blijven voorkomt namelijk stijfheid en broze botten en het verbetert bovendien je cholesterol, bloeddruk en spijsvertering. De vuistregel blijft hier wel: luister naar je eigen lichaam, en voer de bewegingen uit met een intensiteit die je aankan en gewoon bent. 

 Supplementen om je jong te houden

Een effectieve en gezonde manier om jezelf lang jong te blijven voelen, zijn voedingssupplementen. Het is een natuurlijke en veilige manier om je lichaam te voorzien van de juiste stoffen. Voor elk kwaaltje bestaat tegenwoordig een effectief supplement. Wel is het belangrijk om een betrouwbare en legitieme verdeler te vinden. Ga je online op zoek naar jouw vitaminen en supplementen? Dan is Pazzox een goede keuze. Deze online apotheek is opgenomen in de lijst van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), wat de betrouwbaarheid van deze internetapotheek bewijst. In hun online drogisterij vind je een uitgebreid aanbod aan aangepaste voedingssupplementen om de bijwerkingen van het ouder worden te verzachten. Ook steunwindels voor pijnlijke gewrichten of verzorgingsproducten voor een stralende huid kan je bij Pazzox eenvoudig bestellen. Ga jong en fris je volgende levensfase tegemoet!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply